BURSA / MUDANYA - Mudanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Nis

2024 BİLSEM ÖN DEĞERLENDİRME UYGULAMA SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

Nis

Sayın Kaymakamımız Ayhan TERZİ ve İlçe protokolünün katılımı ile Mudanya Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz tarafından organize edilen"2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü "programına yapıldı.Otizmli çoçuklarımız programda gösteriler yaptılar.

Ock

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME SÜRECİNE İLİŞKİN TANITIM VİDEOLARI YAYIMLANDI

Ara

"2023-2024 YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME KILAVUZU" YAYIMLANDI

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MUDANYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖNCÜLÜĞÜNDE KUTLANDI.

Ara

Mudanya  RAM Av. Nevin PALACIOĞLU CANBAZ'I konu ettik.

Kas

Mudanya Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz tarafından, okullarımız Rehber Öğretmen / Psikolojik Danışmanlarına yönelik düzenlenen "Psikolojik Dayanıklılık" Paneli, Mudanya  Üniversitesinde gerçekleşti.